Recept april

Brochettes van scampi met mango, koriander en een vanille bourbon

Ingrediënten voor 4 pers. :

  • 12 roze scampi's
  • 1 mango
  • 1 takje koriander
  • 1cl olijfolie
  • 1/2 vanillestokje
  • piment d'espelette

Bereidingswijze:

Snij 1 dag op voorhand het halve stokje in de lengte doormidden. Schraap de vanillezaadjes eruit en meng deze met de olijfolie, laat het ongeveer 24 uur trekken. Pel de scampi en knip de takjes koriander. Schil de mango en snij het vruchtenvlees in blokjes van ongeveer 2cm aan elke kant. Rol de blokjes mango in het vanille olijfolie mengsel. Prik afwisselend een takje koriader, een blokje mango en een scampi op een stokje. Heerlijk in combinatie met de verfijnde en fruitige toetsen van Leffe Ruby. 

Geserveerd met .....